SPORT EBIKES

Maravelo

SHOP

MARAVELO

Elcyklens svar på en Ferrari.
Maravelos eksklusive sportelcykler forkæler sanserne med 48 volts motor og integrerede sekventielle gear, der skifter elektrisk.

Se video

TYVENS MARERIDT

Maravelo kan kun aktiveres med din personlige pinkode. Pedaler og hjul blokeres mekanisk og sikres med alarm og en integreret tracker, der viser cyklens position. Tyveri reduceres med 50% og 3 ud af 4 cykler vender hjem igen.

Se video

Smart hjelm

Din Maravelo kører med indbyggede musikanlæg og telefon i hjelmen, så du er fri for at skulle bære separate høretelefoner.

Se den i shoppen

SUPER LIGHTS

Den tyske producent Super Nova er førende inden for ebike-belysning og er din garanti for sikker kørsel i mørket. Forlygten oplyser hele kørebanen op og baglygten lyser ligeledes kraftigt op.

Top Komfort

Det Italienske Selle gel-seat med indbygget ventilation sørger for komforten på de lange ture. Sædes kan opgrades med hydraulisk saddelpind, giver komforten det sidst nøk op og der gør det let at dele cyklen imellem jer.

LONG RANGE Batteri

Integreret Panasonic batteri på 500 watt og 10.5 amp/hr. giver en rækkevidde på 100 km. Batteriet kan let afmonteres for ekstern opladning.

INTEGRALE DRIVE

F8 Integrale power train er en teknisk revolution beskyttet af 6 patenter. En 48volt power-pakke med integrerede sekventielle gear, der skifter elektrisk uden at afbryde dit tråd og giver dig en rækkevidde er på over 100 km.

Se produktionen

AIM PEDALER

AIM racing pedalerne er standard på alle modellerne. Pedalerne er skabt til down-hill cykler og sikrer at du har maksimal støtte under føderne og at du aldrig skrider på pedalerne.

SIKKERHED FØRST

Intet stopper som en Maravelo. Cyklerne er udstyrede med Tektro MTB hydrauliske performance bremser med integreret parkerings-lock.

NEOX PRO FORK

Touring, City og Crosser er udstyrret med en justerbar bound og re-bound NEOX MTB forgaffel med 150 mm vandring.

SHOP