RIDE&SMILE

EBIKE LEASING

SE VIDEO

FRIHED & TRYGHED

Dit Ride&Smile medlemskab baner vejen til et lykkeligt elcykelliv med faste omkostninger, fri for bekymringer og fri for besvær. Med vores online leasing kører du til en fast månedlig pris og er sikker på at kunne komme af med cyklen igen. Pitstopservice og Kaskoforsikring, inkluderet i dit månedlige abonnement.

Det er dit frie valg om du vil betale kontant eller lease. Fordelene med tyveriforsiking og serviceaftaler er de samme.

  1. Afslappet økonomi: Du undgår du den store kapitalbinding og økonomiske risiko, der typisk er forbundet med køb af en lækker elcykel.
  2. Ingen risiko: Du kender dine præcise månedlige udgifter og slipper for bekymringer vedrørende tyveri og driftsomkostninger - alt er inkluderet i din aftale.
  3. Ingen værditab: Du kan altid opsige og returnere cyklen og slipper for en langsigtet økonomisk forpligtelse
  4. Du kan komme af med cyklen igen: Du kan altid stoppe op og levere cyklen tilbage, eller frikøbe cykel til restværdien.
  5. Returnerer du cyklen indenfor bindingsperioden på 1-12 mdr., så vil du blive afregnet 75% af det resterede restbeløbet i bindingsperioden.

Ride&Smile leasingaftalen
løber i 24 eller 36 måneder og du er bundet de første 12 måneder. Aftalen kan tidligst
opsiges efter 11 måneder, med løbende måned + en måneds opsigelse.

Byt til nyt: Du kan altid vælge at bytte din Maravelo elcykel til en ny og køre videre på en ny aftale.


Vi kan sagtens køre Ride&Smile leasingen ind over din løn. Der er ingen binding eller risiko for arbejdsgiveren. Ved ophør afleveres cyklen til os, eller frikøbes til restværdien.

Leasing igennem egen virksomhed er udbredt og det er i dag helt almindeligt at have en eller flere elcykler i virksomheden.

  • Leasingen kører direkte på vores Ride&Smile platform og den månedlige ydelse afregnes automatisk på dit tilknyttede kreditkort.
  • Skal der være tilknyttet et kreditkort: Ja!