Handelsbetingelser


LEVERINGSBETINGELSER

Maravelo leverer til døren i med opsætning og instruktion i hele Danmark.

Det er også muligt at afhente fra vores showrooms eller service center ved forudgående aftale.


E-mail: maravelo@maravelo.dk

Office: Maravelo Hybrid Bicycle Club
Bakkegårdsvej 301
3050 Humlebæk

I tilfælde af en vare er midlertidigt udsolgt, vil du blive underrettet om forsinkelsen, og varen sendes til dig, så snart den bliver tilgængelig. Beløbet vil ikke blive opkrævet før den faktiske afsendelses dag.

Alle ordrer behandles i DKK.

* Bemærk venligst, at leveringstidspunktet er anslået og kan variere under weekend og helligdage.

 

RETURNERINGER

Vi er glade for at kunne tilbyde fuld returret eller ombytning indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.
Varen skal være ubrugt og i original emballage. Vi refunderer ikke porto for returvarer eller ombytninger. Beløbet tilbageføres på samme måde som varen er købt.

Varer der bestilles og ikke afhentes i vil gå tilbage til Maravelo, vi forbeholder os ret til at fratrække retur gebyret ved tilbagebetaling.

 

VARENS STAND NÅR DU RETURNERER

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.REKLAMATIONSRET

I henhold til købeloven yder Maravelo Hybrid Bicycle Club 2 års reklamationsret , omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Maravelo Hybrid Bicycle Club indenfor "rimelig tid."

Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering eller afslag i prisen. I forbindelse med reklamationssager afholder Maravelo Hybrid Bicycle Club returnerings-omkostninger i rimeligt omfang.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, og gerne så detaljeret som muligt. Send gerne billeder af reklamationsårsagen, for at lette ekspeditionen. Ved fejl eller mangler i en ordre, eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Maravelo Hybrid Bicycle Club
E-mail: maravelo@maravelo.dk