Fortrydelsesret

Returneringer

Vi er glade for at kunne tilbyde fuld returret eller ombytning indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.
Varen skal være ubrugt og i original emballage. Vi refunderer ikke porto for returvarer eller ombytninger. Beløbet tilbageføres på samme måde som varen er købt.
Varer der bestilles og ikke afhentes i vil gå tilbage til Maravelo, vi forbeholder os ret til at fratrække retur gebyret ved tilbagebetaling.


Varens stand når du returnerer

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal du returnere varen til os og genbestille via webstedet. Sørg for, at din størrelse er så nøjagtig som muligt, og tøv ikke med at stille os spørgsmål du måtte have inden en evt. genbestilling.


Vigtige oplysninger til alle kunder:

Markér venligst pakken 'Maravelo Hybrid Bicycle Club'. Vi forbeholder os ret til at afvise eventuelle returnerede pakker, der ikke er forsynet med teksten "Maravelo Hybrid Bicycle Club ".

Vi anbefaler på det kraftigste, at du sender dine returvarer med registreret levering og modtager dokumentation, da vi ikke kan holdes ansvarlige for varer der er gået tabt eller beskadiget under transport. Varer returneres til Maravelo Hybrid Bicycle Club på egen regning. Porto omkostninger vil kun blive refunderet, hvis varen er defekt.