mission

Maravelo

Maravelo er resultatet af min drøm om at et ekstraordinært elcykelbrand, der formidler den oplevelse af glæde, prestige, frihed og tryghed, som vi forbinder med at være en del af et eksklusivt brand og fællesskab.

Kim Rødkjær | Speed-Manager

Ring mig op

Velkommen til Maravelo

Hej og velkommen til Maravelo Hybrid Bicycle Club. Her kører du de smarteste elcykler til lave medlemspriser, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller reparationer. Vi tager os af alt omkring service, vedligeholdelse og finansiering. Du skal bare nyde friheden på din Maravelo.

Maravelo er perfekt til de daglige ture, igennem
byen, til pendleren på job og til weekendture, sammen ud I natueren. Uanset
hvor, så giver Maravelo dig superkræfter til at komme op ad bakker uden at du
bliver forpustet. Og på din Maravelo cykel kan du nemt navigere gennem byen og
undgå trafikpropper.

 Vores cykler er udstyret med den nyeste
teknologi, herunder et integreret batteri, der kan holde til en hel dag på en
enkelt opladning. De er også udstyret med LED-lys, der sikrer, at du er synlig
i trafikken, og med vores tracker kan du altid spore din
tur finde vej til din Maravelo

Gå ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bruger kun de bedste materialer, og vores
cykler er omhyggeligt samlet for at sikre den bedste ydeevne og holdbarhed. Så hvis du er på udkig efter en elegant og praktisk måde at pendle på, så er en Maravelo et godt sted at være.

Hvilken model er din favorit?

BYGGET PÅ VORES PASSION

Maravelo er mere end bare et elcykel brand. Det er en vision om at skabe noget ekstraordinært. Vores mål er at være det førende premium elcykel brand, der tilbyder en enestående oplevelse af glæde, prestige, frihed og tryghed. Vi ønsker at indhylle vores elcykelfælleskab i en aura af eksklusivitet og tilhørsforhold, som du kan være en del af.

ELCYKELLIV PÅ 1. klasse

Vores eksklusive elcykelfælleskab er en vigtig del af vores vision. Når du vælger en Maravelo elcykel, bliver du en del af en særlig gruppe af elcykelentusiaster, der deler samme passion for kvalitet, stil og komfort. Vi stræber efter at skabe et fællesskab, hvor vores medlemmer kan dele erfaringer, opdage nye destinationer og nyde den frihed, som en elcykel kan give

Hvad gør Maravelo til noget særligt?

Når du vælger en Maravelo elcykel, får du ikke bare en almindelig elcykel - du får en elcykel, der repræsenterer en livsstil. Maravelo elcykler designet til at levere cykelglæde på et nyt niveau og vi er stolte af at tilbyde en unik kombination af elegance, innovation og teknologi i hver eneste elcykel, vi producerer.

Spar tid og besvær

MARAVELO er kendt for sin robusthed og er blevet stresstestet af Nato-tropper i ørkenen, cyklende politi i Alperne og tyske Røde Kors. Cyklen er immun overfor vand og snavs og kræver ikke engang oliesmøring. Du kan forkæle den med en fugtig svamp ved kantstenen søndag formiddag, men det er det eneste vedligeholdelse, den behøver.

Få et tråd med italiensk performance

"MARAVELO - Banebrydende Elcykel inspireret af italiensk racertradition. Opdag vores F8.11 Integrale teknologi, en rendyrket racing-teknologi med verdens eneste 48 volt e-drive og integrerede, sekventielle elektriske gear, som skifter uden at afbryde din tråd. Skabt til hverdagsbrug med en komfort og digital integration, som normalt forbinder med bilen. Udstyret med hydraulisk sæde, er den let at håndtere for alle aldre. MARAVELO integreres også med en smart-hjelm, så du kan nyde musik og samtaler undervejs.

Ride&Smile service og support

Med vores Ride&Smile abonnement er du dækket af en fuld serviceforsikring der inkluderer alle driftsomkostninger og reservedele og du slipper for uforudsete udgifter og for besværet med at transportere din cykel til en cykelhandleren.

Få vind i håret og giv den grønne omstilling et skub

På en MARAVELO bidrager du til den grønne omstilling, hver gang du træder i pedalerne. Rækkevidden er op til 120 km, og en opladning tager ca. fire timer. Det er nemt at afkoble batteriet og tage det med ind i boligen og lade det op. Så er din MARAVELO klar til dit næste grønne tråd.

En MARAVELO kan kun låses op af sin ejer

Ærgrelsen er enorm, når man opdager, at den cykel, der betyder så meget for en i hverdagen, er blevet stjålet. Den følelse ønsker vi ikke, at du skal opleve. Derfor har vi tyverisikret MARAVELO i en grad, så vores elcykel ifølge politiet er den cykel, der er sværest at stjæle. En MARAVELO er i neutralt gear låst både i baghjulet og i bremserne, og den kan kun låses op med en pinkode på en lille skærm på styret. Du kan altså ikke låse en MARAVELO op, medmindre du er dens ejer!

Centermotor vs. Frontmotor

Elcykler med centermotorer har flere fordele, her er nogle af dem:

  1. Effektiv kraftoverførsel: Centermotoren er placeret i cyklens krankboks, hvilket giver en direkte
  2. Bedre vægtfordeling: Med en centermotor er vægten mere centralt placeret på cyklen, hvilket giver en bedre balance med mere stabil og behagelig kørsel, især i sving og ved højere hastigheder.
  3. Flere muligheder for gear: Centermotoren fungerer normalt sammen med cyklens eksisterende gearsystem, hvilket giver dig flere muligheder for at justere hastigheden og modstanden, når du kører. Dette gør det nemmere at tilpasse din kørsel til terrænet og dine egne præferencer.
  4. Bedre trækkraft i stejle bakker og stigninger regelmæssigt.
  5. Længere batterilevetid: Centermotoren er normalt mere energieffektiv sammenlignet med andre motorer.

Bliv en del af MARAVELO-fællesskabet

Har du lagt mærke til, hvordan folk på en elcykel bare smiler mere end andre cyklister? De har tiden og overskuddet til at vælge elcyklen frem for bilen, og når de parkerer klos op ad målet for deres tur, ser stressede bilister på jagt efter en p-plads til med misundelse. Når du køber en MARAVELO, bliver du en del af et fællesskab af livsnydere, der mener, at vores ønsker om motion, klimabevidsthed og smart design sagtens kan forenes. I hvert fald når midlet er en vedligeholdelsesfri elcykel med italiensk blod i årene. Mange MARAVELO-ejere har delt deres erfaringer med os. Hvad bliver din MARAVELO-historie?

Vil du prøve en MARAVELO?

Ingen elcykel kører som en MARAVELO. Kunne du tænke dig at prøve en? Du kan booke en test-tur i vores showroom i Humlebæk i Nordsjælland, og hvis du bor længere væk, har vi MARAVELO-ambassadører rundt omkring i landet, der står klar til at give dig MARAVELO-oplevelsen. Du kan også booke et MARAVELO e-Adventure og opleve natur og seværdigheder sammen med familie og venner på MARAVELO-elcykler.

Mere motion Mere lykke

I dag ser vi anderledes på, hvad elcykler kan gøre for vores sundhed. Engang skulle du være i genoptræning eller være fysisk begrænset, før du var indstillet på at købe en elcykel – og lade dig se på den. I dag ved vi, at strømmen i pedalerne blot øger cyklistens aktivitetsniveau, således at du får mere motion på en elcykel, end hvis du kørte på en almindelig cykel. Jo hårdere, du træder en MARAVELO, jo mere hjælp får du af elcyklen, og jo mere motion får du. Og en MARAVELO vil du gerne ses på!

BLIV RINGET OP

Oplys venligst dit telefonnummer eller email - så kontakter vi dig inden 24 timer.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Maravelo Mikro Partner

Invester i mobilitet, klasse og stil.
Garantereret afkast. Minimal risiko. Maksimal spredning.

e-adventures.dk

Our partner for Maravelo e-bike guidede tours in and around Copenhagen.

"Responsible travel is not only better for our world, it is also more interesting and memorable. Responsible tourism is the future of travel" -Simon Revee

We are delighted to have you here, fellow adventurer! You are clearly someone who cares about the environment and wants to experience something unique and special. That’s exactly how we felt when we launched E-adventures a few years ago. We wanted to create sustainable and personalized tours for people like you, who love to enjoy culture, nature, and art while keeping it green. 

We are proud to be committed to responsible travel principles, which is why we prioritize reducing our carbon footprint and supporting businesses we trust. By joining us on a tour, you will experience the real Copenhagen, the City of Cyclists, and connect with the local community in a way that inspires a deeper understanding of Danish culture and responsible travel. 

We are thrilled to share that we have already covered 70,000 km on e-bikes around Denmark, but we’re not stopping there! We want to hit 100,000 km, and we would be honored if you joined us on this journey. 

So, what are you waiting for? Come and be a part of our story and make unforgettable memories while helping us keep our planet green!