min drøm

Maravelo

Maravelo Hybrid Bicycle Club er min drøm om at skabe et premium elcykelmærke, der formidler den køreglæde, prestige og komfort, som vi forbinder med at eje et italiensk luksuskøretøj.

Kim Rødkjær | Speed-Manager

Ring op
Et lykkeligt
elcykelliv

Maravelo Hybrid Bicycle Club handler om frihed, stil og kvalitet. Uanset om du kører Maravelo eller Cowboy elcykel, så befinder du dig i en ny liga for elcykler og nyder en komfort og tryghed, som du ikke finder mage til.

Maravelo
DREAM TEAM

Maravelo Hybrid Bicycle Club er et europæisk forretnings-eventyr og et unikt venskab mellem tre passionerede entreprenører med en helt særlig passion for motorsport og mobilitet.

Til venstre: Gianni Mazzeo fra Schweiz, tidligere medejer af Flyer ebikes i Schweiz.

I midten: Kim Rødkjær fra Danmark, tidligere professionel racerkører og digital specialist.

Til højre: Fabrizio Stori fra Italien, et teknisk geni og hjernen bag F8 Integrale e-drive teknologien

Hvorfor maravelo

Vil du leve sundt, være lykkelig og spare penge? Så er Maravelo elcyklen er vejen frem!

🥗 Sundhed: Hvorfor spilde tid og penge på Novo Wegoni, når du kan få det bedste for din krop med en Maravelo elcykel? Motionen kommer til dig naturligt, mens du oplever verden omkring dig. Ingen tvivl om, at frisk luft og aktivitet er vejen til ægte sundhed!

😃 Lykke: Smil dig til en bedre sundhed med Maravelo elcyklen! Den glæde, du føler, når vinden blæser gennem dit hår, og du cruiser let afsted, kan ikke sammenlignes med nogen anden form for motion. Din hverdag bliver fyldt med energi og positivitet!

💰 Økonomi: Maravelo elcyklen er en investering i din fremtid og din sundhed, men også en smart måde at spare på transportomkostningerne. Du vil se, hvor meget du kan spare på længere sigt!

Tid til at tage styringen over din sundhed, glæde og økonomi – hop på en Maravelo og lad eventyret begynde! 🚴‍♂️💨

Velkommen til Maravelo

Maravelo-oplevelsen
Ligesom Tesla har revolutioneret bilverdenen, har vi sat os for at transformere din elcykeloplevelse og løfte din elcykelglæde til nye højder, hvor vi forkæler dig med smukt design og, avanceret teknologi, sammen alt-i-én løsning, hvor smart finansiering, service og forsikring er samlet ét sted – uden besværlige mellemled.

Sæt strøm til livet:
Maravelo elcykler integrerer sjov, praktik og motion, hvilket resulterer i en sundere livsstil, fremmer dit sociale liv og giver dig en fantastisk frihed.

Sundhed:
Maravelo elcykler tilføjer en ekstra dimension af sjov og sundhed til livet. Ved at kombinere praktisk transport med motion får du en unik oplevelse, der gavner både krop og sind.

Rækkevidde:
Med Maravelo elcykler kan du nemt integrere motion i din daglige rutine. Den elektriske assistance gør det muligt at overvinde længere afstande og bakker uden at overanstrenge dig.

Lykke:
Desuden bidrager elcykler også til at reducere stressniveauet og forbedre mentalt velvære. Den friske luft og følelsen af frihed under cykelture skaber en positiv indvirkning på humør og energiniveau.

VORES PASSION

Vores mål er at være det førende premium elcykelmærke, der tilbyder en enestående oplevelse af glæde, prestige, frihed og tryghed. Vi ønsker at omslutte vores elcykelfællesskab i en aura af eksklusivitet og tilhørsforhold, som du kan være en del af.

Spar tid og besvær

MARAVELO er kendt for sin robusthed og har gennemgået stresstests udført af NATO-tropper i ørkenområder, cyklende politi i Alperne og det tyske Røde Kors. Cyklen er immun over for vand og snavs og kræver ikke engang oliesmøring. Du kan forkæle den med en fugtig svamp ved kantstenen en søndag formiddag, men det er den eneste vedligeholdelse, den behøver.

Få et tråd med italiensk performance

"MARAVELO - Banebrydende Elcykel inspireret af italiensk racertradition. Opdag vores F8.11 Integrale teknologi, en rendyrket racing-teknologi med verdens eneste 48 volt e-drive og integrerede, sekventielle elektriske gear, som skifter uden at afbryde din tråd. Skabt til hverdagsbrug med en komfort og digital integration, som normalt forbinder med bilen. Udstyret med hydraulisk sæde, er den let at håndtere for alle aldre. MARAVELO integreres også med en smart-hjelm, så du kan nyde musik og samtaler undervejs.

Ride&Smile service og support

Med vores Ride&Smile abonnement er du dækket af en fuld serviceforsikring der inkluderer alle driftsomkostninger og reservedele og du slipper for uforudsete udgifter og for besværet med at transportere din cykel til en cykelhandleren.

Få vind i håret og giv den grønne omstilling et skub

På en MARAVELO bidrager du til den grønne omstilling, hver gang du træder i pedalerne. Rækkevidden er op til 120 km, og en opladning tager ca. fire timer. Det er nemt at afkoble batteriet og tage det med ind i boligen og lade det op. Så er din MARAVELO klar til dit næste grønne tråd.

En MARAVELO kan kun låses op af sin ejer

Ærgrelsen er enorm, når man opdager, at den cykel, der betyder så meget for en i hverdagen, er blevet stjålet. Den følelse ønsker vi ikke, at du skal opleve. Derfor har vi tyverisikret MARAVELO i en grad, så vores elcykel ifølge politiet er den cykel, der er sværest at stjæle. En MARAVELO er i neutralt gear låst både i baghjulet og i bremserne, og den kan kun låses op med en pinkode på en lille skærm på styret. Du kan altså ikke låse en MARAVELO op, medmindre du er dens ejer!

Centermotor vs. Frontmotor

Elcykler med centermotorer har flere fordele, her er nogle af dem:

  1. Effektiv kraftoverførsel: Centermotoren er placeret i cyklens krankboks, hvilket giver en direkte
  2. Bedre vægtfordeling: Med en centermotor er vægten mere centralt placeret på cyklen, hvilket giver en bedre balance med mere stabil og behagelig kørsel, især i sving og ved højere hastigheder.
  3. Flere muligheder for gear: Centermotoren fungerer normalt sammen med cyklens eksisterende gearsystem, hvilket giver dig flere muligheder for at justere hastigheden og modstanden, når du kører. Dette gør det nemmere at tilpasse din kørsel til terrænet og dine egne præferencer.
  4. Bedre trækkraft i stejle bakker og stigninger regelmæssigt.
  5. Længere batterilevetid: Centermotoren er normalt mere energieffektiv sammenlignet med andre motorer.

Bliv en del af MARAVELO-fællesskabet

Har du lagt mærke til, hvordan folk på en elcykel bare smiler mere end andre cyklister? De har tiden og overskuddet til at vælge elcyklen frem for bilen, og når de parkerer klos op ad målet for deres tur, ser stressede bilister på jagt efter en p-plads til med misundelse. Når du køber en MARAVELO, bliver du en del af et fællesskab af livsnydere, der mener, at vores ønsker om motion, klimabevidsthed og smart design sagtens kan forenes. I hvert fald når midlet er en vedligeholdelsesfri elcykel med italiensk blod i årene. Mange MARAVELO-ejere har delt deres erfaringer med os. Hvad bliver din MARAVELO-historie?

Vil du prøve en MARAVELO?

Ingen elcykel kører som en MARAVELO. Kunne du tænke dig at prøve en? Du kan booke en test-tur i vores showroom i Humlebæk i Nordsjælland, og hvis du bor længere væk, har vi MARAVELO-ambassadører rundt omkring i landet, der står klar til at give dig MARAVELO-oplevelsen. Du kan også booke et MARAVELO e-Adventure og opleve natur og seværdigheder sammen med familie og venner på MARAVELO-elcykler.

Ride&Smile Mobile Pitstop Service

RIDE&SMILE 24 | ET LYKKELIGT ELCYKELLIV

Ride&Smile no chain no pain
Elcykel uden bekymringer
Vi passer din elcyklen og din el-ladcykel imens du passer kontoret. Fri for besvær - grøn af lykke

Ride&Smile's servcieaftalen tilpasses dine behov og ønsker om komfort og prisgaranti.

Ride&Smile fjerner besværet med servicebesøg og sikrer faste omkostninger. Slip for besvær og ærgerlige overraskelser.

Ride&Smile Kaskoforsikring giver dig fuld tryghed i ejerskabet. Og du kan endda tegne en vejhjælps service, så du er sikker på at komme hjem hvis cyklen er flad.

Ride&Smile-service tilbydes til en række af markedets bedste elcykelmærker, herunder

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, så ringer du bare 60946095 eller klikker på den "Grønne Chat", Så hjælper vi dig videre.

Mobil elcykelservice
Elcykel reparation mobil
Hjemme elcykel service
Mobil elcykel mekaniker
Elcykel service på stedet
Mobil elcykel vedligeholdelse
Professionel elcykel service
Fleksibel elcykel reparation
Hjemmebesøg elcykel mekaniker
Mobilt elcykelværksted
Elcykel tekniker hjemme
Nem elcykel reparation
Mobil elcykel eftersyn
Elcykel service hos dig
Praktisk elcykel reparation
Mobil elcykel specialst
Brugervenlig elcykel service
Elcykel vedligeholdelse på stedet
Mobil elcykel reparationstjeneste
Effektiv elcykel service

Maravelo Mikro Partner

Invester i mobilitet, klasse og stil.
Garantereret afkast. Minimal risiko. Maksimal spredning.

e-adventures.dk

Our partner for Maravelo e-bike guidede tours in and around Copenhagen.

"Responsible travel is not only better for our world, it is also more interesting and memorable. Responsible tourism is the future of travel" -Simon Revee

We are delighted to have you here, fellow adventurer! You are clearly someone who cares about the environment and wants to experience something unique and special. That’s exactly how we felt when we launched E-adventures a few years ago. We wanted to create sustainable and personalized tours for people like you, who love to enjoy culture, nature, and art while keeping it green. 

We are proud to be committed to responsible travel principles, which is why we prioritize reducing our carbon footprint and supporting businesses we trust. By joining us on a tour, you will experience the real Copenhagen, the City of Cyclists, and connect with the local community in a way that inspires a deeper understanding of Danish culture and responsible travel. 

We are thrilled to share that we have already covered 70,000 km on e-bikes around Denmark, but we’re not stopping there! We want to hit 100,000 km, and we would be honored if you joined us on this journey. 

So, what are you waiting for? Come and be a part of our story and make unforgettable memories while helping us keep our planet green!