mission

Maravelo

Maravelo er min drøm om at skabe et premium sports-elcykel brand, der giver os den køreglæde og prestige, man forbinder med de italienske luksus brands

Kim Rødkjær | Speed-Manager

Ring mig op

BYGGET PÅ VORES PASSION

MARAVELO er et europæisk elcykeleventyr skabt af den tidligere danske racerkører og it-entrepreneur Kim Rødkjær i samarbejde med schweizeren Gianni Mazzeo og italienske Fabrizio Storti. Udgangspunktet er de tre mænds fælles passion for motorsport og racingteknologi. Højoktan benzin er nu skiftet ud med grøn strøm og ren muskelkraft.

Rundt i byen og ud i naturen med stil

Luksus-elcyklerne fra MARAVELO er resultatet af en dansk vision og italiensk passion. Målet er at skabe de smukkeste og mest avancerede hybride elcykler, verden endnu har set. MARAVELO er skabt til dig, der vil have en god grund til at forlade bilen og stige op på cyklen, når du skal rundt i byen eller vil ud i naturen. Med sit italienske design og en banebrydende vedligeholdelsesfri teknologi ønsker MARAVELO ganske enkelt at ændre dit syn på elcykler.

En elcykel der kan tåle mosten

Med en MARAVELO er det slut med de regelmæssige ture til den lokale cykelsmed. MARAVELO er ikke bare hårdfør – den er skabt vedligeholdelsesfri. MARAVELO er blevet stresstestet i udfordrende terræn af Nato-tropper i Afrikas ørken, cyklende politi i Alperne og tysk Røde Kors. Du skal ikke spekulere på kæden, som er fuldt integreret, og gearkabler er også fortid på en MARAVELO. Den er kort og godt immun overfor snavs og skal ikke engang smøres med olie. Men derfor kan du jo godt forkæle den med en fugtig svamp en gang imellem ved kantstenen søndag formiddag.

Få et tråd med italiensk performance

MARAVELO er et barn af den italienske racertradition – blot i form af en banebrydende elcykel. Vi har døbt teknikken bag F8.11 Integrale. Der er tale om rendyrket racing-teknologi, som byder på verdens eneste e-drive med 48 volt power og integrerede, sekventielle elektriske gear, der skifter, uden at du skal afbryde dit tråd – fuldstændig som MotoGP-racer. MARAVELO er bare ikke en racer, men en solid og multifunktionel ven i hverdagen – en touringcykel med MTB-egenskaber. Der er seks patenter i motor og gearkasse samt hydraulisk sæde, så det er nemt at stige op for alle aldre. Der er håndlavede fælge og affjedret forgaffel. MARAVELO integreres med den medfølgende smart-hjelm med indbygget bluetooth, så du kan lytte til musik og have samtaler, men du kører. Vil du vide mere endnu mere om alt det tekniske?

ELCYKEL UDEN BEKYMRINGER

Med et medlemsskab i Maravelo Hybrid Bicycle Club køber du ind til lave medlemspriser, og er sikret imod tyveri, bekymringer om forsikring og økonomiske overraskelser. Vi passer din cykel hjemme hos dig og reservedelene er inklusive. Det er dit frie valg om du vil købe kontant eller Clublease, fordelene er de samme.

Service af din MARAVELO sker hos dig

Når din MARAVELO har brug for service, skal du ikke foretage dig andet end at kontakte os. Så kommer MARAVELO ud til dig og foretager et hurtigt pitstop, som gør dig kørende igen, uanset hvor du bor i landet. Det sparer dig for transport til cykelsmeden og ventetid på reparationen, som godt kan trække ud, når det gælder elcykler. Som MARAVELO-ejer er alle dine udgifter dækket af den fulde Ride&Smile serviceforsikring, der automatisk følger med ved købet af en MARAVELO.

Få vind i håret og giv den grønne omstilling et skub

På en MARAVELO bidrager du til den grønne omstilling, hver gang du træder i pedalerne. Rækkevidden er op til 120 km, og en opladning tager ca. fire timer. Det er nemt at afkoble batteriet og tage det med ind i boligen og lade det op. Så er din MARAVELO klar til dit næste grønne tråd.

En MARAVELO kan kun låses op af sin ejer

Ærgrelsen er enorm, når man opdager, at den cykel, der betyder så meget for en i hverdagen, er blevet stjålet. Den følelse ønsker vi ikke, at du skal opleve. Derfor har vi tyverisikret MARAVELO i en grad, så vores elcykel ifølge politiet er den cykel, der er sværest at stjæle. En MARAVELO er i neutralt gear låst både i baghjulet og i bremserne, og den kan kun låses op med en pinkode på en lille skærm på styret. Du kan altså ikke låse en MARAVELO op, medmindre du er dens ejer!

Bliv en del af MARAVELO-fællesskabet

Har du lagt mærke til, hvordan folk på en elcykel bare smiler mere end andre cyklister? De har tiden og overskuddet til at vælge elcyklen frem for bilen, og når de parkerer klos op ad målet for deres tur, ser stressede bilister på jagt efter en p-plads til med misundelse. Når du køber en MARAVELO, bliver du en del af et fællesskab af livsnydere, der mener, at vores ønsker om motion, klimabevidsthed og smart design sagtens kan forenes. I hvert fald når midlet er en vedligeholdelsesfri elcykel med italiensk blod i årene. Mange MARAVELO-ejere har delt deres erfaringer med os. Hvad bliver din MARAVELO-historie?

Vil du prøve en MARAVELO?

Ingen elcykel kører som en MARAVELO. Kunne du tænke dig at prøve en? Du kan booke en test-tur i vores showroom i Humlebæk i Nordsjælland, og hvis du bor længere væk, har vi MARAVELO-ambassadører rundt omkring i landet, der står klar til at give dig MARAVELO-oplevelsen. Du kan også booke et MARAVELO e-Adventure og opleve natur og seværdigheder sammen med familie og venner på MARAVELO-elcykler.

Mere motion Mere lykke

I dag ser vi anderledes på, hvad elcykler kan gøre for vores sundhed. Engang skulle du være i genoptræning eller være fysisk begrænset, før du var indstillet på at købe en elcykel – og lade dig se på den. I dag ved vi, at strømmen i pedalerne blot øger cyklistens aktivitetsniveau, således at du får mere motion på en elcykel, end hvis du kørte på en almindelig cykel. Jo hårdere, du træder en MARAVELO, jo mere hjælp får du af elcyklen, og jo mere motion får du. Og en MARAVELO vil du gerne ses på!

BLIV RINGET OP

Oplys venligst dit telefonnummer eller email - så kontakter vi dig inden 24 timer.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.